Vai gaisa attīrītāji atbrīvo gaisu no koronavīrusiem?

Do air purifiers remove coronaviruses from the air?

Mēs jau vairāk nekā gadu esam saskārušies ar koronavīrusu un tā ietekmi uz mūsu veselību. Protams, tas ir radījis jautājumu par to, kā mēs varam pasargāt sevi no šī ļoti lipīgā vīrusa. Stadler Form organizēja tā Roger gaisa attīrītāja spēju filtrēt koronavīrusus pārbaudīt neatkarīgā laboratorijā - un rezultāti bija ļoti pārliecinoši. Visi trīs Roger ģimenes gaisa attīrītāji īsā laika posmā krasi samazina SARS-CoV-2 vīrusu slodzi gaisā.

KO FAKTISKI NOZĪMĒ KORONAVĪRS, SARS-COV-2 UN COVID-19?

Ir svarīgi nošķirt trīs ar koronavīrusu saistītos terminus, proti, koronavīrusu, COVID-19 un SARS-CoV-2, un tos pareizi lietot. Pašreizējā koronavīrusa oficiālais nosaukums ir SARS-CoV-2, kas ir saīsinājums no smagā akūtā respiratorā sindroma 2. koronavīrusa. Vīruss ir celms no koronavīrusu ģimenes. No otras puses, COVID-19 ir vīrusa izraisīta slimība: nosaukumā “CO” ir saīsinājums no “korona”, “VI” - “vīruss” un “D” - “slimība”.

INFEKCIJA AR KORONAVĪRU AR GAISU

Daudzos gadījumos cilvēki var inficēties ar SARS-CoV-2 vīrusu pa gaisu gan ar pilienu infekciju, gan arī ar vīrusu inficētiem aerosoliem. Vīrusa daļiņas tiek izdalītas gaisā, kad jūs runājat un šķaudāt, bet arī vienkārši elpojot un izelpojot. Šie vīrusi lido apkārt gaisā un pēc noteikta laika var arī apmesties uz virsmām. Ja vīrusus no gaisa tieši tuvākajā apkārtnē vai pēc noteiktā laika perioda ieelpo citi cilvēki, tie var inficēties ar vīrusu.

Vīrusu slodze gaisā ir ļoti augsta, it īpaši slēgtās telpās ar sliktu ventilāciju. Regulāra, bieža ventilācija var īslaicīgi samazināt vīrusa koncentrāciju. Tomēr tam nevajadzētu būt vienīgajam koronavīrusu samazināšanas pasākumam telpās, jo tas nav īpaši efektīvs. Papildus citiem labi zināmiem infekcijas novēršanas pasākumiem, piemēram, sociālā kontakta ierobežošanai, sociālai distancēšanai, medicīniskas sejas maskas nēsāšanai un regulārai roku mazgāšanai, gaisa attīrītājs var arī uzlabot aizsardzību. Spēcīgs gaisa attīrītājs var ierobežot koronavīrusa izplatīšanos, noņemot vīrusus no gaisa, tādējādi samazinot vīrusa koncentrāciju un līdz ar to arī infekcijas risku.

Mēs noorganizējām, ka mūsu trīs mobilos gaisa attīrītājus no Roger ģimenes neatkarīgā laboratorijā pārbauda Airmid Lielbritānijā, lai pārliecinātos par to efektivitāti pret koronavīrusu. Tas ietvēra Stadler Form gaisa attīrītāju ievietošanu testa kamerā ar tilpumu 28,5 m3 katrā gadījumā, kad tie tika ieslēgti un atstāti darboties 60 minūtes. Tīrīšanas laikā un pēc tā tika mērīta vīrusa slodze gaisā. Pēc vienas stundas tika atklāts, ka Roger Little un Roger ir samazinājuši gaisa vīrusa slodzi kamerā par iespaidīgiem 99,3%. Roger big - Stadler Form gaisa attīrītājs birojam un citām lielām telpām līdz 104 m2 - pat sasniedza ne mazāk kā 99,9% attīrīšanas veiktspēju. Tāpēc Stadler Form ir viens no pirmajiem gaisa attīrītāju ražotājiem privātai lietošanai, kas pierādījis savu ierīču efektivitāti pret koronavīrusu.

MS2 vīrusu samazināšana ar gaisa attīrītāju Roger big no Stadler Form (x ass = laiks minūtēs, y ass = vīrusa slodze gaisā%)

Testā izmantotais MS2 vīruss ir tāds RNS vīruss kā SARS-CoV-2 vīruss. Pateicoties aerosola īpašībām, kas līdzīgas cilvēka vīrusiem, dzīvotspējai un izturībai pret dezinfekciju, MS2 vīrusu parasti izmanto gaisa attīrītāja testos kā līdzīga izmēra vīrusu aizstājējus *. Tā kā tika sniegti pierādījumi par mazāku MS2 vīrusu skaita samazināšanos, var secināt, ka arī lielākie SARS-CoV-2 vīrusi tiktu samazināti vismaz tādā pašā mērā.

ROGER UN ROGER LITTLE NOŅEM 99,3% no visiem koronavīrusiem, kamēr ROGER BIG likvidē tikpat daudz kā 99,9% SARS-COV-2 vīrusu

Roger Gaisa attīrītāji no Stadler veidlapas vīrusu samazināšanai.

Visa Roger gaisa attīrītāju saime var palīdzēt īsā laika posmā krasi samazināt koronavīrusu koncentrāciju gaisā. Lai nodrošinātu, ka iekštelpu gaiss tiek attīrīts, pirms jūs pat atgriežaties mājās, ar Roger un Roger Big jums ir arī iespēja kontrolēt gaisa kvalitāti, izmantojot lietotni, un, ja gaisa kvalitāte pasliktinās, sākt gaisa attīrīšanu.

Turpmākai lasīšanai

Healthy climate for healthy children